lauantai 8. toukokuuta 2021

7. Räjähdysherkkä alue. Etene varovaisesti.

 


Kuulin hänen askeleensa selkäni takana ja paitsi kuulin, haistoin hänet. Tuo ärsyttävä, naisellisen kiihottava tuoksu, jokin parfyymi, sen ymmärsin, leijui hänen ympärillään ja se taatusti riitti suistamaan monen miehen mielen sijoiltaan.
Minä en kuitenkaan ollut moni mies ja en ollut ajatellut naisia vuosikausiin. Sen jälkeen kun... 
Hän seisoi hiljaa takanani ja odotti kai, että lopettaisin pyykkäämisen ja kiinnittäisin häneen huomiota. En todellakaan aikonut toimia niin. Hän oli pakollinen paha ja Alexin ilmoittama vuokrasumma kahdesta viikosta oli niin ruhtinaallisen iso, että sen jälkeen olin lakannut epäröimästä.
Myönnän kyllä, että en ollut odottanut tällaista ladya tontilleni. En voinut edes mielessäni kutsua häntä naikkoseksi tai mitenkään muutenkaan vähentävällä nimityksellä. Jasmine oli lady viimeistä, hoidettua kynnenpäätään myöten.
-Täällä ei toimi netti.
Äänessä oli niin ilmiselvää paheksuntaa, että tein kaikkeni ollakseni nauramatta. Alex oli tainnut jättää melkoisen tärkeitä asioita kertomatta tai kukaties oli kertonutkin, mutta tämä rouva ei ollut todella ymmärtänyt mitä ne tarkoittavat.
-Siellä on kirjoituskone,
vastasin tyynesti ja sain kuin sainkin pidettyä naurun pois äänestäni. Se oli vaikeaa, myönnän. Jostain kumman syystä sain tämän rouvan paheksunnasta itselleni synkkää hupia.
-Kirjoituskone? Mitä minä kirjoituskoneella teen?
-Kirjoitat?
-Ha-ha-ha. Olipa huvittavaa. Kai täällä jossain syvällä peräkylillä kuitenkin netti toimii?
-Strangervillen saluunassa kyllä.
-Jaha. No, sinne sitten. Ai niin, vesi loppui.
-Sitä saa lisää tuolta vuoristolammesta.
-Mitä?
-Niin että sitä saa lisää tuolta vuoristolammesta. Rouva on hyvä vaan.
Melkein kuulin miten verisuoni rouva Williamsin päässä poksahti ja nainen kääntyi kiivaasti kannoillaan. Annoin itselleni luvan nauraa kun hän oli poistunut kuuloetäisyydeltä. Jaa. Tästä saattaisi kaikesta huolimatta tulla yllättävän hauskat kaksi viikkoa, hykertelin itsekseni.
Vettä. Hae vettä vuoristolammesta. Jasmine oli niin vihainen, että häntä oikein poltteli. Missä täällä oli vuoristolampi? Sitten nainen kuuli veden virtausääniä. Jossain oli koski. Hän suuntasi ääntä kohden.
Kas niin. Hän löysi kuin löysikin kyseisen lammen. Jasmine pohti hetken. Hyvä on, hän päätti niskojaan nakellen. Hän kävelisi takaisin talolle ja hakisi ämpärit. Jos tämä käytöstavoiltaan barbaarin luokkaa oleva mies kuvittelisi, että hän ei pärjäisi näissä olosuhteissa, niin hän näyttäisi tämän olevan täydellisen väärässä. Jasmine oli sentään käynyt armeijan sissikoulutuksen ja hän kyllä pystyisi tarpeen vaatiessa potkimaan tätäkin miestä munille. Kirjaimellisesti.
Ripustelin pyykkejä kuivumaan, kun kuulin naisen tulevan takaisin pihaan. Hän käveli yllättävän ääneekkäästi niin pienikokoiseksi naiseksi, hämmästelin. Vilkaisin nopeasti olan yli hänen selkeästi lähtiessään poistumaan pihasta ja sydämeni jätti lyönnin välistä vereni muuttuessa jääkylmäksi. Voi vittu! Se saatanan suttura oli joku armeijan friidu! Äkkiä ne nimitykset löytyivät ja sana lady jäi kauaksi ajatuksistani.
Suuntasin suoraa päätä sisälle ja kaadoin itselleni viskin.
Olin niin vihainen, että ajattelin räjähtäväni. Minun oli pakko saada istua hetki ja rauhoittua.
Join ensimmäisen lasillisen ja se imeytyi suoraan limakalvoilleni. Kaadoin toisen ja istahdin kädet ja jalat täristen keinutuoliin. Vitun armeija! Enkö minä pääsisi siitä ikinä eroon?
En ymmärtänyt, miten elämäni joka käänteessä se tuli minua vastaan. Hetken jo vainoharhaisesti pohdin oliko Hatanolla näppinsä pelissä tämän kanssa, mutta sitten muistin Alexin. Ei, ei sentään, ja Alex ei taatusti tiennyt minun antipatioistani kyseistä laitosta kohtaan. Vitun armeija. Mutta se oli myönnettävä, että ne housut myötäilivät kyseisen naisen lantiota poikkeuksellisen armollisesti. Tajusin hymyileväni vinosti.
Ei vitussa. Sinne en menisi. En ajatuksissa enkä teoissa. Kallistin lasillistani ja join sen yhdellä huitaisulla alas. Mietin, ehtisinkö saada aikaa tolkullisen humalan ennen kuin nainen tulisi takaisin? Kyllä, taitaisin ehtiä, sillä kuulin hänen autonsa starttaavan pihasta. Heti paljon rennompana astelin takaisin baaripöydälleni ja kaadoin uuden viskin. Kyllä vaan. Olisin umpitunnelissa kun rouva Williams tulisi takaisin.


**********
Viikkoa myöhemmin valmistin itse pyydystämästäni lohesta ateriaa.
Tein kaiken omin käsin, oman puutarhan tuotoksista.
Jasmine oli jossain vaiheessa maininnut, että lohisushi oli hänen lempiruokaansa. En edes ajatellut asiaa sen kummemmin alkaessani valmistamaan sitä.
Löysin itseni myös yllättävän usein nykyään valmistamassa itselleni teetä.
Minä? Join teetä?Kyllä vaan, join teetä ja odotin, että Jasmine tulee Strangervillen keskustasta takaisin. Se tietäisi riitaa, taas, ja jostain syystä se oli nautinnollisempaa kuin mikään muu pitkään aikaan. Paitsi ehkä viski.**********Selkeä kamppailu on menossa näiden kahden välillä. He molemmat ovat hyvin tulisia luonteeltaan, joskin Jesse on pyrkinyt omaa äkkivääryyttään hallitsemaan omista syistään. Nyt kuitenkin jokin Jasminessa saa Jessen toimimaan vastoin hänen itselleen luomia sääntöjä. 
4 kommenttia:

 1. Jesse yrittää selkeästi pitää Jasminen etäällä itsestään, mutta hän on kuitenkin selvästi pannut merkille naisen viehättävän ulkomuodon. Jasminen aikeet puolestaan kävivät varsin selkeästi ilmi jo viime osassa, ja nainen vaikuttaa olevan hyvin päättäväistä sorttia... Tästä voi tulla vielä hyvinkin mielenkiintoista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jesse ja Jasminen ovat hyvinkin bensiini ja tuli -yhdistelmä, joten kumpikaan tuskin helpolla pääsee, vaikka Jasmine näyttääkin tässä vaiheessa vielä olevan viejän roolissa =D

   Poista
 2. Joka osan jälkeen jään vaan odottamaan, että ei vieläkään! :D Kyllä mä silti jään mielenkiinnolla taas odottamaan jatkoa ja sitä mitä näiden kahden välillä tulee vielä tapahtumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D Jessen ja Jasminen tarinassa tulee kestämään vielä hetken aikaa ;-)

   Poista

11. Älä pitkitä väistämätöntä

  Makasimme lattialla ja huohotimme raskaasti. Olin ottanut Jasminen keittiön tasoa vasten, emme olleet edes riisuuntuneet sitä varten kuin ...