lauantai 5. kesäkuuta 2021

9. Rentoudu!

 


Jasmine otti pitkiä kylpyjä ja se söi vesivarojamme. En kuitenkaan valittanut asiasta. Nainen oli niin hirvittävän ylikireä, että hän tarvitsi näitä rentoutumishetkiään.
Omat suihkuni olivat pikaisia ja yleensä haaleita. Vesi ei riittänyt kylvyn lisäksi pitkiin ja lämpimiin suihkuihin. En osannut pahastua tästä.
Tein bageleita ja odotellessani kylvystä tulevaa Jasminea join rauhassa kupillisen teetä. Välillä heräsin kuin unen keskeltä hämmästelemään vieläkin tätä nykyistä tapaani. Alex tuskin uskoisi jos näkisi, pohdin.
-Mmm, olet todella hyvä leipuri. Voisit perustaa leipomon Strangervilleen,
Jasmine sanoi suu täynnä bagelia.
-Sun ystäväsi Alex sanoi kuule ihan samaa.
-No niin, siinä kuulit! Sinun pitäisi ottaa ystäviesi sanoista neuvoksi.
-Me tultiin yhdessä siihen tulokseen, että se ei olis hyvä idea,
jatkoin aivan kuin Jasmine ei olisi väliin sanonutkaan mitään ja vielä:
-Sitäpaitsi ei mulla ole ystäviä.
-Ei ole ystäviä? Älä nyt typeriä puhu! Alex. Ja minä.
-Mä en tiedä mitä sä olet rouva Williams, mutta sä et todellakaan ole mun ystävä.
Naisen silmiin ilmestyi raivostunut katse.
-Vannon, että jos vielä kerran kuulen tuon rouva Williamsin, minä lyön,
hän sihahti hampaidensa välistä ja pienet, nautinnolliset väristykset löivät lävitseni.
-Sun pitäis rentoutua. Sä oot koko ajan ihan ylikireä,
sanoin ja katsoin naista merkitsevästi.
-Rentoutua? Täällä? Sinun kanssa?
Näin, että nyt hän oli todella vihainen ja pohdin itsekseni miksi. Tässä oli nyt muutakin takana kuin pelkkä rouvittelu, päättelin. Osasin siis tosiaan silittää häntä vastakarvaan. Mielenkiintoista.
-Minä rentoudun tavoilla, joista sinä en ymmärtäisi yhtään mitään,
hän sanoi muuttuen jälleen ylemmyydentuntoiseksi itsekseen. Oli jännittävää seurata hänen kykyään kasata itsensä sekunnin sadasosissa. Ensimmäisen kerran huomasin miettiväni minkälaisia liiketoimia tämä rouva oikein mahtoi harrastaa. Sitten katseeni eksyi hänen pikkuruisen vaatetuksen paljastamaan ruumiseensa ja tunsin sykähdyksen sisälläni. Hän oli äärimmäisen herkullinen ja ihmettelin millainen oli mies, joka päästi naisensa asumaan toisen miehen luokse viikkokausiksi. Noin haluttavan naisen. Siinä miehessä täytyi olla jotain tosi kummallista.
-Jaa, se on varmaan ihan totta,
vastasin tasaisesti ja näin jälleen lievän ärtymyksen ilmestyvän naisen täydellisten kulmakarvojen väliin. Hyvä. En halunnutkaan hänen olevan tasapainossa, sillä minulla oli aivan liian hauskaa pitäessäni häntä varpaillaan.
Siirryin tiskaamisen jälkeen ulos ja viheltelin itsekseni hoitaessani puutarhaani. Voin vain kuvitella, miten hämmästyneitä kanani sekä kukkoni olivat kuunnellessan iloista säveltä, joka purkautui huulieni välistä.
Sinä iltana olin tarjonnut ihan poikkeuksellisen hyvä illallisen ja kaatanut viiniä Jasminen lasiin. Nainen istui selkeästi rennomman oloisena keinutuolissa minun tiskatessani viimeisiä astioita.
-Oliko sitä viiniä täällä vielä,
hän kysyi ja tarkasteli pulloja.
-Joo, se on siinä ihan sun edessäsi, ole hyvä vaan.
-Mutta jos sä humalaan haluat, niin siihen on paljon nopeampiakin keinoja kuin viini.
-Miksi mä haluaisin humalaan?
-Sä et uskalla.
-En uskalla?
-Kuulit oikein. Sä et uskalla rentoutua mun tavalla, mun seurassa.
-Herra on hyvä ja hoitaa viinat pöytään,
Jasmine vastasi kipakasti ja minä virnistin.
-Mitä tämä on?
-Viinaa.
-No, se nyt on harvinaisen selvää, mutta mitä niistä?
-Mitä väliä sillä on, jos se saa pään sekaisin.
-Aivan,
hän mutisi ja joi sitten. Ensin varovasti, ensimmäisen lasin jälkeen vauhdikkaammin.
Olimme menossa jo toisessa tarjottimellisessa ja Jasmine alkoi olla hyvässä tuiskeessa. Hän oli hauska! En ollut tajunnut sitä aikaisemmin ollenkaan. Jasminella oli terävä äly ja samanlainen oli hänen huumorinsa. Se oli oivaltavaa, sivaltavaa ja leikki sanoilla.
-Mähän sanoin sulle, että sun pitää vaan rentoutua. Jokainen tarvii joskus kunnon kännit ja usko mua, se on ainoa, oikea tapa saada pää nollattua.
-Katsotaan sitä sitten aamulla,
hän vastasi ja sanat sammalsivat ihan aavistuksen.
Nousin ylös tiskatakseni tyhjiä laseja, kun äkkiä Jasmine oli siinä ja haisteli minua. Koko olemukseni jännittyi samalla sekunnilla ja pääni selvisi häkellyttävän nopeasti. Tai selvisi ja selvisi, mutta sinne päin.
-Mitä sä teet Jasmine.
-Sinä tuoksut hyvältä.
Hänen hengityksensä osui iholleni ja sai sen värähtelemään.
-Kiitos samoin,
vastasin ja olin hämmästynyt, että sain ylipäätään sanoja ulos. Kieleni oli muuttunut paksuksi ja suuni kuivunut. Himoitsin äkkiä Jasminea rajusti ja kaikki märät uneni tuntuivat yhtäkkiä saapuvan kiusaamaan minua juuri sillä hetkellä. Pystyin tuskin hengittämään.
Nainen kulautti loput viinasta alas.
-Mä lähden nyt nukkumaan,
hän sanoi ja alkoi keinahdella kohti tikkaita. Laskin oman lasini äkkiä käsistäni ja ehdin juuri ja juuri saada hänet kiinni ennen kuin hänen jalkansa pettivät alta.
-Sä et taida olla kunnossa nousemaan noita tikkaita ylös kultaseni. Mitä jos mä vien sut mun sänkyyn? Nukut siellä.
-Sun sänkyyn? Tuutko sä peittelemään mut?
Hän pujotti sormensa sormieni lomaan ja keinautti lannettaan tavalla, joka sai vereni kiehumaan.
-Aah.
Pieni huokaus pääsi hänen huuliltaan ja sillä sekunnilla tiesin, että olin menettänyt pelin.
Niin tiesi myös hän. Jasmine kääntyi puoleeni ja suuteli minua. Suutelin takaisin kuin olisin ollut hukkumassa ja koko elämäni riippuisi tästä suudelmasta.
Jasmine kääntyi sylissäni ja suorastaan ui iholleni. Ei ollut enää mitään muuta olemassa. Oli vain tämä hetki, tämä hengitys.
Hänen koko kehonsa värisi ja tajusin, että tätä hän oli halunnut. Kaikki mahdollinen syyllisyydentunne, jota olin siihen hetkeen asti kantanut sisälläni tästä omasta halustani, katosi. Tartuin kiinni hänen lanteisiinsa ja vedin hänet kiihkeästi itseäni vasten. Jasmine vaikersti, tai ehkä se olin minä, en enää osannut sanoa.
En kuolemaksenikaan tiedä kuinka me päädyimme minun vuoteeseeni, löysimme ylipäätään makuuhuoneeni oven, mutta siellä me olimme. Vaatteet olivat lennelleet jonnekin. Muistin kuumeisia käsiä, huulia, hampaita, ja sitten suloisen tunteen vihdoin löytäessäni hänet. Hän oli kaikki, hän oli tämä hetki ja minä hukuin häneen.Sinä yönä en nähnyt unia.**********Alla kuva pelin ilmoituksesta. Mitähän ihmettä taas =D Ihan uusia juttuja tullut peliin, päivityksestäkö? Vai jostain lisäosasta. En tiedä. En ole aiemmin tällaisia nähnyt.

Ja kuten kuvasta näkyy, tässä Jesse on ollut suihkussa ja sen jälkeen hän on lähdössä täydentämään vesivarastoja, jotta astioita aamupalan jälkeen ei tarvitse pestä murtovedellä.
**********Kissa-hiiri-leikki pariskunnan välillä päättyi ja he saivat toisensa. Miten arvelette tapahtuvan tulevaisuudessa?
2 kommenttia:

  1. Myönnetään, en varsinaisesti aavistellut tätä, mutta olisihan se Jessen tuntien varmaan pitänyt arvata, että tilanteen eteneneminen liittyy jollain tavalla alkoholin vaikutuksen alaisena olemiseen. Tulevaisuudesta sitten... Jesseä saattaa aamulla vähän kaduttaa, koska aluinperinkin hän hangoitteli Jasminea vastaan melko pitkään. Jasmine taas on varmaan lähinnä tyytyväinen saatuaan vihdoinkin haluamansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kyllä! =D Jesse on Jesse ja alkoholilla oli osuutta asiaan ;-) Joskin on myös totta, että Jasminen läsnäolo on vähentänyt tuota samaista ongelmaa mittavassa määrin. Alkoholisti on kuitenkin alkoholisti vaikka voissa paistaisi eikä Jesse koe tarvetta sylkeä lasiin kun tilaisuuden juomiselleen saa.

      Poista

11. Älä pitkitä väistämätöntä

  Makasimme lattialla ja huohotimme raskaasti. Olin ottanut Jasminen keittiön tasoa vasten, emme olleet edes riisuuntuneet sitä varten kuin ...